Всеукраїнська наукова шевченківська конференція - Будівський, П. (Народна творчість та етнографія, 1994)
9—11 березня 1994 року у Луганську відбулася XXXI наукова шевченківська конференція, скликана Інститутом літератури ім. Т. Г. Шевченка АН України спільно з Луганським державним педагогічним інститутом ім. Т. Г. Шевченка. У ній взяли участь науковці з усіх регіонів України.