Двотомник українських фразеологізмів - Пазяк, О. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Рецензія на книгу: Фразеологічний словник української мови (К.: Наук. думка, 1993), укладений працівниками Інституту української мови НАН України (1,2 книги.— 980 с.).