Сторінки нашого духовного надбання - Шумада, Н. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Рецензія на книгу: Канкан. В. А. Українське народознавство в іменах. У двох частинах. Ч. І.— К., 1994. Перед нами книжка, яку не можна тільки погортати «для загального ознайомлення». Вона настільки насичена іменами, фактами, деталями, дефініціями, датами, назвами, характеристиками, оцінками (іноді полемічно загостреними) літературознавчої, фольклористично-етнографічної, історичної, мистецтвознавчої орієнтації, що виникає потреба вчитуватися в кожну сторінку, кожен абзац і кожен рядок, які несуть нову інформацію або, наче під променем прожектора, вихоплюють незнану деталь знайомого в цілому явища.