Кобзарська слава Зіновія Штокалки - Горняткевич, А. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Не буде перебільшенням сказати, що особа Зіновія Штокалки — легендарна серед шанувальників кобзарсько-бандурного мистецтва. Це — багатогранна особистість, а оскільки Ігор Костецький надрукував цікаве біографічне есе у збірці Штокалкових літературних творів, тут подаються тільки основні дані, в першу чергу про його музичну діяльність.