Пісенні скарби подільського фольклориста (Зібрання українських народних пісень Андрія Димінського) - Шалак, О. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Загальна кількість пісень, записаних А. І. Димінським на Поділлі, — понад 2970! Ці записи більше, ніж сторічної давності, чекають свого часу — свого дослідника і видавця, свого читача і поціновувана. «Невеличкі» рештки, що вціліли, переважають своїми розмірами звичайні особисті архіви інших етнографів», писав про фольклорні записи А. Димінського упорядник однієї з найкращих збірок українського фольклору, виданих у XX ст.— «Казки та оповідання з Поділля» М. Левченко.