Слово до 75-річчя від дня народження К. В. Чистова - Бріцина, О.; Гаврилюк, Н. (Народна творчість та етнографія, 1994)
20 листопада 1994 р. відомому російському слов'янознавцю, фольклористу й етнографу, доктору історичних наук, члену-кореспонденту РАН Кирилові Васильовичу Чистову виповнилося 75 років. Редколегія нашого журналу та всі, хто давно так чи інакше співпрацює з Кирилом Васильовичем, вважає себе його учнями, вітають ювіляра, зичать йому подальшої високої життєвої і творчої наснаги.