39 Міжнародна баладна конференція SIEF у Мінську - Вахніна, Л. (Народна творчість та етнографія, 2009)
13–18 липня 2009 року в Мінську відбулася 39 Міжнародна баладна конференція SIEF «Світова фольклорна спадщина: минуле, сучасне та перспективні напрямки дослідження». Її організаторами стали Інститут мистецтвознавства, етнографії та фольклору імені К. Крапиви НАН Білорусі й Міжнародна комісія з дослідження народних пісень та балад SIEF.