Фокс К. Спостерігаючи за англійцями. Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. 608 с. - Ярова, А. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Огляд книги: Фокс К. Спостерігаючи за англійцями. Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. 608 с. Book review: Foks K. Observing the English People. Lviv: Staryi Lev Publishing House, 2018. 608 pp.