Дослідник народної музичної культури Полтавщини - Дзюба, Г. (Народна творчість та етнографія, 1995)
В архітектурний комплекс вулиці Жовтневої міста Полтави гарно вписався будинок музичного училища імені М. В. Лисенка. В одній з його кімнат міститься музей «Музична Полтавщина», відкритий 1978 року з нагоди 75-річчя створення цього навчального закладу. Організував його, а пізніше й очолив педагог і композитор Михайло Андрійович Фісун (1909-1994).