На крилах науки та краєзнавства: до 70-річчя члена-кореспондента НАН України Олександра Реєнта (Народна творчість та етнологія, 2019)
10 травня 2019 року голові Національної спілки краєзнавців України, заступнику директора Інституту історії України НАН України, доктору історичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Олександру Петровичу Реєнту виповнилося 70 років! Зичимо Вам, дорогий ювіляре, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я України! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у діяннях – підтримка однодумців, у серці – світло й сонячно від людської вдячності! З роси та з води! На многії та благії літа!