Пам’яті Юрія Костюка (Народна творчість та етнографія, 1995)
10 січня цього року на 85-му році життя після тяжкої хвороби помер відомий український пнсьменник-драматург і вчений-театрознавець, заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства Юрій Григорович Костюк. У художній і науковій спадщині Ю. Костюка лишились ознаки доби, в якій він жив і працював, але кращі його твори і праці увійдуть в історію нашої культури. Добра пам’ять про Ю. Г. Костюка житиме в наших серцях.