Многії літа ювілярові! [До 75-річчя від дня народження доктора історичних наук Олександра Курочкіна] (Народна творчість та етнологія, 2019)
Науковий колектив та дирекція Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України вітають відомого вченого-етнолога, доктора історичних наук, професора, старшого наукового співробітника відділу «Український етнологічний центр» Олександра Володимировича Курочкіна з ювілеєм. Він один з небагатьох представників української наукової еліти, кого ще за життя називають класиками, корифеями. Вшановуючи дорогого Олександра Володимировича з його ювілеєм, щиро зичимо міцного здоров’я та довголіття, творчого натхнення. Нехай нива Вашого життя щедро рясніє новими звершеннями, посіяне добро множиться сторицею, а доля буде прихильною на многії та благії літа.