До 70-річчя з дня народження та 45-річчя наукової кар’єри Віктора Даниленка (Народна творчість та етнологія, 2019)
25 листопада 2019 року славний 70-річний ювілей відсвяткував заслужений діяч науки і техніки, член-кореспондент НАН України, член президії Національної спілки краєзнавців України, доктор історичних наук, професор Віктор Михайлович Даниленко. Численні основоположні праці іменинника в царинах вивчення історії культурного поступу українства, розвитку інтелектуального середовища, біографічних студій, розкриття соціально-політичних обставин вітчизняної історії другої половини ХХ ст. становлять потужний доробок для української гуманітаристики, є вагомим науковим підмурівком у процесі розбудови нашої державності. Зичимо Вам, дорогий ювіляре, міцного здоров’я, довголіття, сімейного затишку та благополуччя, невичерпної енергії, творчої музи, безмежної підтримки та вдячності від послідовників і однодумців!