Юрій Костюк (некролог) (Народна творчість та етнографія, 1995)
10 січня минулого року на 85-му році життя після тяжкої хвороби помер відомий український письменник-драматург і вчений-театрознавець, заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства Юрій Григорович Костюк.