Книга про фольклор остарбайтерів - Бріцина, О. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Рецензія на книгу: Преодоление рабства: фольклор и язык остарбайтеров 1942—1944 гг. / Сост. и текстол. Б. Е. Чистовой и К. В. Чистова. М.: Звенья, 1998. — 200 с.