Львівські творці краси і ошатності українського вбрання - Нога, О. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Рецензія на книгу: Олена Цимбалюк. "Труд" — жіноча кравецька школа. Львів, 1998. Дослідження Олени Цимбалюк “Труд” — жіноча кравецька школа”, ошатно видане за сприяння доброчинців (А. Товпаш, Н. Борачек, 3. Бережанська), буде цікавим і пізнавальним не тільки для фахівців — мистецтвознавців, науковців, критиків та істориків мистецтва, але й для всього широкого загалу поціновувачів мистецтва — краєзнавців, художників, студентів та викладачів мистецьких навчальних закладів тощо.