Словник чудотворних Богородичних ікон України - Лужницький, Г. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Продовження. Початок див. НТЕ, № 5—6, 1998. Словник чудотворних Богородичних Ікон України — це перша спроба в українському Маріознавстві реєстру-списка чудотворних Богородичних Ікон з усіх етнографічних земель України, як теж частинно з цих чужинних земель, що їх Ікони стали джерелом почитания в Україні.