Унікальні написи на музейних експонатах - Розсоха, Л. (Народна творчість та етнографія, 2004)
У фондах Миргородського краєзнавчого музею зберігаються експонати з унікальними написами, які додають вагомих штрихів до характеристики епохи, з якою вони пов’язані, а також суттєво доповнюють відомості про авторів чи власників цих речей.