Ніна Зозуля (Народна творчість та етнологія, 2020)
9 лютого цього року перестало битися серце відданої дослідниці народної культури, етнографа, завідувачки відділу «Поділля і зона вітряків» Національного музею народної архітектури та побуту України Ніни Олексіївни Зозулі. Важка хвороба передчасно перервала її життя, залишивши незавершеними творчі проекти та плани. Сумуємо з приводу цієї важкої втрати для вітчизняного музейництва та етнографії, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійної, колективу Національного музею народної архітектури та побуту України.