Учений. Організатор науки. Стратег економічного поступу (до 75-річчя академіка НАН України Валерія Гейця) (Народна творчість та етнологія, 2020)
20 квітня цього року директорові Інституту економіки та прогнозування НАН України, доктору економічних наук, професору, академіку НАН України Валерію Михайловичу Гейцю виповнилося 75 років! Зичимо Вам, дорогий ювіляре, міцного здоров’я, життєвих сил і нових звершень у справі служіння науці та народові України! Нехай у Ваших задумах, шановний Валерію Михайловичу, завжди буде мудрість, у справах – підтримка однодумців, у серці – світло й сонячно від людської вдячності, а таланти Вашого розуму та душі й надалі успішно служать на благо України! Хай береже Вас доля, а життя буде щедрим і багатим на добро! З роси та з води! На многії та благії літа!