[Рецензія] Півторак Г. Історико-лінгвістична славістика. Вибрані праці. Київ : Наукова думка, 2015. 512 с. - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2020)
До 85-річчя з дня народження Григорія Півторака у 2015 році було підготовлено розлогий збірник його найважливіших наукових праць, що узагальнили здобутки вченого на теренах славістики, україністики та білорусистики, зокрема щодо питань етно- й глотогенезу, діалектології та писемної мови. Рецензія на книгу: Півторак Г. Історико-лінгвістична славістика. Вибрані праці. Київ : Наукова думка, 2015. 512 с.