Вітання шановних ювілярів (Народна творчість та етнологія, 2020)
Науковий колектив і дирекція Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України вітають ювілярів: Борисенко Валентину Кирилівну, Галину Борисівну Бондаренко, Тетяну Петрівну Руду, Любов Григорівну Босу, Олену Миколаївну Щербак, Ларису Костянтинівну Вахніну, Анатолія Павловича Калениченко, Галину Яківну Скляренко, Марію Іванівну Пилипчак та Олену Юріївну Чебаню. Зичимо міцного здоров’я, оптимізму, творчої наснаги та реалізації всіх задумів у царині дослідження української духовної спадщини.