Вітання шановних ювілярів (Народна творчість та етнологія, 2020)
Науковий колектив Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України вітає з ювілеєм: Лесю Георгіївну Мушкетик – українську славістку, фольклористку, педагогиню, угрознавицю, перекладачку; визначного кінознавця, сценариста і педагога, старшого наукового співробітника відділу екранно-сценічних мистецтв та культурології, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Васильовича Тримбача; Теофіла Георгійовича Рендюка – доктора історичних наук, дипломата, історика, етнолога, письменника, журналіста, перекладача; музикознавицю, покровительку і хранительку безцінних скарбів традиційної музики українців — Валентину Миколаївну Пономаренко. Бажаємо творчої наснаги, нових фольклористичних здобутків, успіхів у всіх задумах, плідної праці на ниві української науки, родинного затишку та доброго здоров’я!