Змістовна праця з історії української фольклористики в Галичині - Сокіл, Г. (Народна творчість та етнографія, 2004)
Рецензія на книгу: Григорій Дем’ян. Українська фольклористика в Галичині кінця XVIII — початку XIX ст. — Львів, 2004. — 224 с. Рецензоване дослідження, без сумніву, є істотним внеском в історію української фольклористики. Оригінальне, науково вартісне, воно обов’язково знайде свого читача і стане потрібним кожному, хто цінує свою культуру.