[Рецензія] Коваль Галина. Поетичний універсум календарно-обрядового фольклору українців / Інститут народознавства НАН України. Львів, 2020. 440 с. - Набок, М. (Народна творчість та етнологія, 2021)
Рецензія на книгу: Коваль Галина. Поетичний універсум календарно-обрядового фольклору українців / Інститут народознавства НАН України. Львів, 2020. 440 с.