Бевз Т.А. Між романтизмом і реалізмом (сторінки історії УПСР) - Головченко, В.І. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книгу: Бевз Т.А. Між романтизмом і реалізмом (сторінки історії УПСР). - К.: Ін-т політичних і етнонаціональних досліджень НАН України, 1999. - 271 с.