[Рецензія] Грица С. Необрядовий фольклор західних регіонів. Регіонально-жанрова антологія. Київ : Ліра-К, 2020. 767 с. - Костенко, Н. (Народна творчість та етнологія, 2021)
Рецензія на книгу: Грица С. Необрядовий фольклор західних регіонів. Регіонально-жанрова антологія. Київ : Ліра-К, 2020. 767 с.