Подорожні нотатки етнографа - Стішова, Н. (Народна творчість та етнологія, 2021)
Авторка ділиться враженнями від подорожі улітку 2021 року однією зі слов'янських країн Південно-Східної Європи (на Балканському півострові) — Чорногорією.