Самойлов Ф.О., Скрипник М.О., Ярещенко О.Т. Одеса на зламі століть (кінець ХІХ - початок ХХ ст.). Історико-краєзнавчий нарис - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книгу: Самойлов Ф.О., Скрипник М.О., Ярещенко О.Т. Одеса на зламі століть (кінець ХІХ - початок ХХ ст.). Історико-краэзнавчий нарис. - Одеса: Маяк, 1998. - 232 с.