Дослідниця високого стилю (Народна творчість та етнологія, 2021)
Науковий колектив Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології імені М. Т. Рильського НАН України щиросердно вітає доктора мистецтвознавства, академіка Національної академії мистецтв України, заслуженого діяча мистецтв України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, члена Національної спілки художників України, Національної спілки майстрів народного мистецтва, професора Тетяну Валеріївну Кару-Васильєву зі славним ювілеєм! Вельмишановна Тетяно Валеріївно, доброго Вам здоров’я, невичерпної життєвої енергії, плідної праці та людського щастя! Нехай наступні роки повняться лише світлими й радісними подіями та новими звершеннями, а життя буде щедрим і багатим на добро!