Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики. Зб. наук. праць та спогадів. Ч.3. - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книгу: Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики. Зб. наук. праць та спогадів. Ч.3. - К.: Ін-т історії України НАН України, 1999. - 288 с.