Розкол ОУН (1939—1940). Збірник документів; Україна в другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів. Т. 1; Україна в другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів (1941—1942). Т. 2 Укладач Володимир Косик - Лисенко, О.Є.; Патриляк, І.К. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книги: Розкол ОУН (1939—1940). Збірник документів. Львів.: Інститут українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України; Львівський державний університет ім. І. Франка, 1997. — 136 с.; Україна в другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів. Т. 1. Львів.: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України: Львівський державний університет ім. І. Франка, Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАН України, 1997. — 384 с.; Україна в другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів (1941—1942). Т. 2 Укладач Володимир Косик. Львів.: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України: Львівський державний університет ім. І. Франка, Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАН України, 1998. — 384 с.