Київська школа акад. М.С. Грушевського / Упоряд.С.І. Білокінь (3) (Український історичний журнал, 2000)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. - 1996. - № 5; 1999. - № 5. У статті представлено добірку архівних документів, що висвітлюють життєвий шлях, педагогічну та наукову діяльність українського історика Сильвестра Глушка у 1920-х роках. Матеріали охоплюють автобіографії, характеристики, відгуки керівників і колег, а також документи про його роботу над темою селянських рухів на Чернігівщині. Особливу увагу приділено ролі Глушка в історичних дослідженнях та його співпраці з науковими установами. Публікація є важливим джерелом для вивчення академічного середовища міжвоєнного періоду.