Данилюк Д. Історична наука на Закарпатті (кінець ХVІІІ - перша половина ХХ ст.) - Вегеш, М.М.; Віднянський, В.С. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книгу: Данилюк Д. Історична наука на Закарпатті (кінець ХVІІІ - перша половина ХХ ст.). - Ужгород: Патент, 1999. - 352 с.