Тюрменко І. Державницька діяльність Івана Огієнка (митрополита Іларіона) - Шип, Н.А. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на книгу: Тюрменко І. Державницька діяльність Івана Огієнка (митрополита Іларіона). - К., 1998. - 280 с.