Ченцов В.В. Політичні репресії в радянській Україні в 20-ті роки - Владиславський, С.В. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на книгу: Ченцов В.В. Політичні репресії в радянській Україні в 20-ті роки. - К., 2000. - 482 с.