Рубльов О.С., Реєнт О.П. Українські визвольні змагання 1917-1921 рр. - Терещенко, Ю.І. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на книгу: Рубльов О.С., Реєнт О.П. Українські визвольні змагання 1917-1921 рр. - К.: Вид. дім “Альтернативи”, 1999. - 320 с. - (Сер. “Україна крізь віки” .Т. 10).