Сарбей В.Г. Національне відродження України - Терещенко, Ю.І. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на книгу: Сарбей В.Г. Національне відродження України. - К.: Вид. дім “Альтернативи”, 1999. - 336 с. - (Сер. “Україна крізь віки”. Т.9).