Український консерватизм і гетьманський рух: історія, ідеологія, політика: Вісник Київ. держ. лінгвістичного ун-ту. Вип. ІV - Лисенко, О.Є.; Реєнт, О.П. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на збірник: Український консерватизм і гетьманський рух: історія, ідеологія, політика: Вісник Київ. держ. лінгвістичного ун-ту. Вип. ІV. - К., 2000. - 463 с. ( Сер.: “Історія. Економіка. Філософія” ).