На службі Кліо - Кириленко, С.О. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Збірник наукових праць на пошану Любомира Романа Винара, з нагоди 50-ліття його наукової діяльності. Київ-Нью-Йорк-Торонто-Париж-Львів, 2000. - 820 с.