Грунтовне дослідження з етнографії Буковини - Наулко, В. (Народна творчість та етнографія, 2000)
Рецензія на книгу: Кожолянко Георгій. Етнографія Буковини. Т І. Чернівці: Золоті литаври, 1999. — 384 с.