Новий блискучий талант в колі майстрів поетичного слова України (Про перші збірки творів молодого М. Т. Рильського) - Єфремов, С. (Народна творчість та етнографія, 2000)
З книги: Сергій Єфремов. Історія українського письменства. Вид. ІІІ. — Київ, 1995. — С. 626—630.