Із взірців церковно-обрядових текстів на прославу християнських святих українського народу (Народна творчість та етнографія, 2000)
Текст подається за виданням: Молитвослов (Часослов, Октоїх, Тріод, Мінея). Вид. 00. Василіан. Рим-Торонто, 1990.