М.І. Жарких. Бібліографія старої України. 1240—1800 рр. - Котляр, М.Ф.; Черняков, І.Т. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книги: М.І. Жарких. Бібліографія старої України. 1240—1800 рр. К., 1998. — Зошит 1. — 240 с.; К., 2000. — Зошити 2—3. — 216 с.; К.; Прайм, 2000. — Зошит 4. — 236 с.; К., Прайм, 2001. — Зошити 5—6. — 199 с.; К., Прайм, 2001. — Зошит 7. — 172 с.