Оксана Юркова. Діяльність науково-дослідної кафедри історії України М. Грушевського (1924—1930 рр.) - Заруба, В.М. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Оксана Юркова. Діяльність науково-дослідної кафедри історії України М. Грушевського (1924—1930 рр.). К. - Інститут історії України НАН України. - 1999. - 433 с.