В.Горобець. Еліта козацької України в пошуках політичної легітимації: стосунки з Москвою та Варшавою, 1654—1665 - Гуржій, О.І.; Чухліб, Т.В. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: В.Горобець. Еліта козацької України в пошуках політичної легітимації: стосунки з Москвою та Варшавою, 1654—1665. К.: Інститут історії України НАН України, Науково-дослідний інститут козацтва, 2001. - 533 с.