Олег Рафальський. Національні меншини України у XX столітті. Історіографічний нарис - Слюсаренко, А.Г. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Олег Рафальський. Національні меншини України у XX столітті. Історіографічний нарис. К.: Полюс, 2000. - 447 с.