Використання ліпосомальних форм хіміопрепаратів у хворих на резистентний до доксорубіцину рак молочної залози - Півнюк, В.М.; Тимовська, Ю.О.; Пономарьова, О.В.; Кулик, Г.І.; Олійніченко, Г.П.; Анікусько, М.Ф.; Краснопольский, Ю.М.; Чехун, В.Ф. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2007)
Наведено безпосередні результати лікування з використанням у схемі СFА ліпосомальної форми доксорубіцину 8 хворих з резистентним до хіміотерапії (СFА з вільною формою доксорубіцину) місцево-поширеним та метастатичним раком молочної залози. Ключові слова: рак молочної залози, лікарська резистентність, доксорубіцин, ліпосомальна форма. Results of treatment of 8 patients with doxorubicin-resistant (CFA protocol with free doxorubicin) locally advanced and metastatic breast cancer using liposomal form of doxorubicin in CFA protocol are declared in presented article. Key Words: breast cancer, drug resistance, doxorubicin, liposome.