Нова Україна: суспільство—економіка—політика (1991—2001) - Марочко, В.І. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Нова Україна: суспільство—економіка—політика (1991—2001). / За ред. Герхарда Зімона. Кельн, Веймар, Відень, Бьолау, 2002. — 363 с.