В.Г. Бережанський, В.В. Бринцев, В.І. Горєлов, В.А. Гриневич та ін. Військове будівництво в Україні в ХХ столітті: історичний нарис, події, портрети - Шевченко, В.Ф. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: В.Г. Бережанський, В.В. Бринцев, В.І. Горєлов, В.А. Гриневич та ін. Військове будівництво в Україні в ХХ столітті: історичний нарис, події, портрети. К., Ін Юре, 2001. - 418 с.